Gnällkänsliga läsare varnas!

Det har blivit dags för den tiden på året då jag klagar som mest. Ni som känner mig vet att jag älskar sommaren och hösten men dom andra årstiderna... nae inte så mycket. Vintern liksom....snö kan vara det äckligaste som finns, jag kan inte nog uttrycka mitt ogillande mot dedär vita som faller ner o vägrar försvinna. Skulle verkligen vilja bo på andra sidan jordklotet januari, februari, mars och sen komma hem när värmen redan kommit.
 
Och inte nog med att man knappt kan ta sig någonstans utan att bli dyngsur innan man når slutstationen, det är också värsta sjukdomstiden för min del. Jag har ju fått ett fantastiskt lättmotagligt immunförsvar, öppen för minsta infektion. Har redan åkt på två omgångar feber och det är inte ens februari än...
 
Jag längtar mig sjuk efter sommaren, tänk att slippa vira in sig i trehundratvå lager kläder när man ska ut, för det är ju värsta mission impossible att ta sig till platser i detta oväder. Man tänker verkligen en extra gång innan man börjar sin omständiga färd utåt.
 
Sådär det var början på gnällperioden, nu vet ni vad som väntar
 
Godnatt vänner
 
Visa fler inlägg