Klassiskt djurvänsbeteende

Från fredageftermiddag till förmiddagen idag var jag hos Isac och Ella. Vi hann äta middag, pyssla lite och ha fredagsmys innan dom bäddades ner i sina sängar. Båda somnade inom loppet av tio minuter, bra jobbat där! Själv tittade jag på min favoritfilm Erin Brokovitch och tänkte på hur det skulle vara att va en singelförälder.
Tänkte sen innan jag la mig att jag skulle hinna upp innan barnen imorse, men nej, blev väckt med sång klockan sju hahah
Man hinner med så mycket när man vaknar tidigt, vi var i lekparken innan tio, inte en människa ute nästan. 
 
Sen har ju mina vänner skaffat tillökning i familjen så det var egentligen fyra små krabater som jag ansvarade för under dagen. Inte bara barn utan även djur.. i form av Stampe och Snöflinga.
Är ju lite skeptisk till levande varelser som inte är människor så visste inte riktigt om jag skulle kunna ta ut dom ur buren till barnen, men efter att ha genomgått en inre kris tog jag på mig vantar och plockade fram kaninungarna. Och efter att ha vant mig så var det lite gosigt faktiskt.
Kaniner är faktiskt det djuret som Clara och jag tjatade lite om att få för ett par år sedan. Så där ser ni att kanske finns det en djurmänniska i mig, långt inne dock och bara ibland;)
 
Han fick till och med vara i knät! 
Bästa pusslet & bara 60 bitar! Pussla är nog bland det svåraste att göra tycker jag men detta ville jag till och med lägga igen.
Visa fler inlägg