Påskveckan

Veckan som gått har flutit på här hemma i Viken. Jag har försökt skrivit på min litteraturstudie, läst massa sidor text och försökt bladdra ut något vettigt till mina anteckningar. Jag har gosat med lilla Emmanuel, träffat min goda vän Svan, jag firade henne med 20-årspresent, vi var i simhallen och kämpade. Jag har hälsat på min lilla mormor, vi har städat iordning hemma och jag lagade min Janssons till påskbordet.
 
Claris & jag har spenderat ett par timmar framför ett gammalt kassetband och tittat på videon i källaren. Vi såg mumin och saltkråkan varannat avsnitt. Mamma som spelade in alla band när vi var små hade värsta genomtänkta ordningen. Fantastisk nostalgi, finlandssvenska/japanska troll blandat med skärgården och mest awesome ungen Skrållan.
 
Påskaftonen firade familjen med god frukost, ägg & frallor. Sen åkte vi ut till Händelöp och grillade korv med lite av Pappis sida släkt samt några familjevänner. Och på kvällen åt vi urgod påskmiddag med bästa
vaniljpannacotta som syster gjort. Påskdagen var lugn, inte många knop gjordes och idag har jag pluggat lite, gjort hasselbackspotatis (jag och potatisrätter asså;)) Mormor kom på fantastisk annandagsmiddag och nu på kvällen har jag, Amy & syster gått en lång prommis i stan. Frisk luft och en behövlig pratstund. Imorgon ska vi alla tre på utflykt till Gränsö, får hoppas att vädret är stabilt! 
Påskaftonsförmiddagen på Händelöp, så härligt väder! 
Visa fler inlägg