Yta och vårtankar

Jag fick ett presentkort på Cdon när jag fyllde år förra veckan och tänkte använda det idag genom att klicka hem en bok. Men knasig som jag är med mitt mattetänk började jag tänka att ett par nya skor, det behöver jag ju inte så det köper jag, från en helt annan sida utan rabatten haha! Men dom var så fina och kommer passa perfekt när våren väljer att titta fram. När astfalten är fri från snö och slask då ska jag ha dom fina skorna. Det är Converse obviously, om ni känner mig vet ni att jag till 99 % har den typen av skor dom "torra" månaderna på året. Säger som jag alltid gör, det är snyggt, dom passar till allt (joo dom här skulle till och med funkat till min balklänning förra året!) 
Hur som helst jag är sugen på våren! Dom två senaste dagarna iallafall har det varit plusgrader så jag har varit tvungen att ha skinnjackan för att inte svettas ihjäl. Är såklart inte dum nog att tro att våren är här i januari men en kan väl få längta?  
 
Jag har verkligen haft en vårdag in spirit idag, jag smorde in mig med min brun utan sol från Nivea som jag brukar ha på våren. Men ville använda den nu för att bygga upp en liten fuskisbränna till på lördag då jag ska ha min nya svarta paljettiga kortärmade klänning. Den doften är vår och sommar för mig. Och då blev jag nästan sentimental för att jag började tänka på sommarstugan som också av någon anledning hör samman med den doften. Det är verkligen den ultimata nostalgin för mig, vårt lilla torp på landet. Jag vill dit nu! Äta frukost i solen, gå promenader i skogen, plocka blåbrär, sitta uppe och prata sent om kvällarna på verandan 
 
Jag skrev något liknande i juni förra året då jag "slösade" bort i princip hela sommaren på att jobba och inte vara i stugan. Då skrev jag bland annat såhär: "Jag vet inte riktigt vad jag håller på med här, känner inte riktigt att jag tar tillvara på min sommar på det mest ultimata sättet. Jag vill ju vara på landet, jag vill strosa barfota i gräset, vill bli väckt i våningsängen av en surrande fluga, jag vill äta sen frukost på verandan, jag vill ha för stora stövlar och traska runt i skogen för att leta efter dom största blåbrären. Jag vill bada bland vågorna i helgenäsviken, jag vill cykla längs grusvägen till Hulta, jag vill sitta uppe ljumma sommarkvällar för att prata om allt och inget, jag vill vara så inne i sommaren att jag inte har koll på vilken veckodag det är." 
Så det verkar vara en genomgående, evig känsla för mig tydligen, men till sommaren då ni! Då blir det ändring på det.
 
Godnatt på er vänner
Sneaky bild på stugan tagen från skogen
Visa fler inlägg