Årsresumé September, Oktober, November, December

September:
 Den här månaden startade universitetslivet upp på allvar, plugget var supersvårt såhär i början och det var inte mycket jag fattade. Men det tog sig! Jag åkte hem till Wejken ett par helger för att umgås med mina finisar, men även nån helg i Ljunglyckan på landet för att andas luft och va med Mamma&Pappa. W & jag letade upp skogen mitt i Norrköping. 
 
Oktober:
 Plugget flöt på och det var många roliga firanden och utgångar denna månad. Tackfester, gruppavslutningsfest, 25-årskalas och middag för Pappi. Claris & jag passade våra små barn en helg och var på skogsäventyr m.m. Började peppa för julen! 
 
November:
November månad
Mycket jullängtan, intressanta föreläsningar och seminarium i skolan. I början av månaden var vi på läger i Värmland, på samma som förra året så härligt! Detta till följd av julmarknader, adventsgudstjänster, utgångar & Mormors 85-årsfest!
 
December: 
I december hände massor! Jag blev äntligen med riktig lägenhet! Vi flyttade in i början av månaden & har försökt få det fint sen dess :D Syskona firade Clara genom hotellövernattning i Stockholm och stand up. 
Jag var på födelsedagsfirande i Linkan, bakade mycket i nya lgh, shoppade julklappar. Åkte hem över jul, firade jul, jobbade lite smått. Och firade nyår med Della i Göteborg.
Fint avslut på ett händelserikt år!
Visa fler inlägg