Adventure på Korpa

Godkväll vänner!
Idag på min lediga dag åkte jag, Clara och Amy på äventyr till Korpa. När vi gått ut en bit på en av öarna och skulle över till en annan upptäckte vi att tidvattnet (som jag sa att det var, för det finns väl i Sverige också?) hade stigit så att bron av stenar var under ytan. Men.. det stoppade inte oss, vi tog utmaningen och lyckades kravla över till andra sidan. Tog mitt första dopp! Det var sååååå kallt, men värt.
 
Först jättemysig dag med tjejerna men när jag kommit hem ramlade jag ute på baksidan över en lös platta, då var det inte så mysigt längre för jag skrapade upp benet & foten litegrann.. Bra Amanda.. Alltid jag att slå mig, om jag inte råkar cutta mig själv med pincetter, får inre blödning i handleden utan orsak så hyvlar jag av mig halva tummen med en potatisskalare eller åker in i parkerade bilar.. Alltid är det nåt roligt som händer. Tror verkligen på dehär med har man inte problem så får man snart.    
Och för att försöka få mer sympati så har jag blivit förkyld också.. Vet inte varför, om det är att jag stått i drag på sistone eller vad de är om..
Men det är bare att gå upp klockan 6 imorgon & kämpa på igen. Dock kändes det så bra att få känna på sommaren lite mellan jobbpassen! 
 
Puss och sov gott vänner
Visa fler inlägg